Logo PKKiM

+381 28 422 985
+381 28 422 984
Kralja Petra Prvog, br 200, Kosovksa Mitrovica, 38220, Srbija

Pratite nas i na

Elektronski sertifikat

Elektronski sertifikat

Članovi

Članovi

Bilten

Bilten

Kursna lista

Vremenska prognoza

10:24 07.06.2017 | Privredna komora KiM


U Kosovskoj Mitrovici održana I sednica Odbora Udruženja za trgovinu i turizam Privredne komore Kosova i Metohije

Prva sednica Odbora Udruženja za trgovinu i turizam, Privredne komore Kosova i Metohije (PK KiM), održana je u petak, 2. juna 2017. godine u PK KiM, a sednicom je predsedavala Radmila Kostić, sekretar Udruženja za trgovinu i turizam PK KiM. Generalni sekretar PK KiM, Aleksandar Trajković, je naveo da su se stvorili uslovi za konstituisanje Udruženja za trgovinu i turizam, jer se radi o privrednim delatnostima koje su u ekspanziji na Kosovu i Metohiji. U cilju efikasnosti i poboljšanja poslovnih rezultata, Privredna komora Kosova i Metohije služi kao servis svojim članovima i trudiće se da pruži mnogo više u budućim aktivnostima.

Po osnovu Dnevnog reda, utvrđenog za sednicu, izabrani su predsednik i zamenik predsednika Odbora Udruženja za trgovinu i turizam Privredne komore Kosova i Metohije, kao i članovi Skupštine Odbora. Za predsednika Odbora izabran je gospodin Branislav Ristović (''Katarina'' OD, Zvečan), a za zamenika gospodin Boban Petrović (''Turistička organizacija Gračanica'', iz Gračanice). Za članove Skupštine Odbora Udruženja za trgovinu i turizam Privredne komore Kosova i Metohije, izabrani su gospodin Vladan Radovanović (''Ruj tri'' DOO, Kosovska Mitrovica) i gospođa Daliborka Petrović (''Udruženje vinara i vinogradara Orahovačkog vinogorja'', iz Velike Hoče).

O obavezama i zaduženjima u Udruženju prisutne je upoznao generalni sekretar PK KiM, Aleksandar Trajković, navevši da se članarina od 1. januara 2017. godine uplaćuje Privrednoj komori Srbije, da se plaćanje vrši na mesečnom nivou, a da članarina zavisi od poslovnog prihoda kategorisanih firmi. Stoga će Odbor Udruženja imati mogućnost učestvovanja na projektnim konkursima koje raspisuje Vlada Republike Srbije.
 

Elektronski sertifikat

Elektronski sertifikat

Članovi

Članovi

Bilten

Bilten

Kursna lista

Vremenska prognoza