Logo PKKiM

+381 28 422 985
+381 28 422 984
Kralja Petra Prvog, br 200, Kosovksa Mitrovica, 38220, Srbija

Pratite nas i na

Elektronski sertifikat

Elektronski sertifikat

Članovi

Članovi

Bilten

Bilten

Kursna lista

Vremenska prognoza

Konkurs za dodelu nagrada PKS za najbolje doktorske disertacije

Privredna komora Srbije
objavljuje
K O N K U R S
za dodelu godišnjih nagrada Privredne komore Srbije

08:35 24.04.2018

O B A V E Š T E NJ E

Na osnovu projektnog zadatka na temu "Unapređenje promocije poljoprivrednih potencijala", koji je obuhvatao predstavnike deset (10) opština,poljoprivrednih proizvođača i privrednih subjekata na prostoru Kosova i Metohije, stručna služba Privredne komore Kosova i Metohije je organizovala i sprovela seminar edukacije u periodu od 26 do 29 semptembra 2017 godine u Kosovskoj Mitrovici, Gračanici, Štrpcu.

11:20 09.10.2017

O B A V E Š T E NJ E

O B A V E Š T E NJ E

11:20 09.10.2017


U Kosovskoj Mitrovici održana I sednica Odbora Udruženja za metalsku industriju Privredne komore Kosova i Metohije

Prva, konstitutivna, sednica Odbora Udruženja za metalsku industriju Privredne komore Kosova i Metohije (PK KiM), održana je u sredu, 20. septembra 2017. godine u PK KiM, a sednicom je predsedavao Dragan Kukolj, sekretar Udruženja za metalsku industriju PK KiM. Sastanku su prisustvovali:
• RMHK "Trepča", Danilo Radović, ispred RMHK "Trepča"
• "Lola Fot", Prvica Jevremović
• Površinski kopovi, Žarko Simić
• "3 M+", Vanja Vasić
• Dragan Kukolj, sekretar Udruženja za metalsku industriju PK KiM
• Branimir Mihajlović ,
• Radmila Kostić,
Prisutnim članovima obratio se sekretar udruženja za metalsku industriju PK KiM, Dragan Kukolj, koji je naveo da je u skladu sa novim Zakonom o privrednim komorama, PK KiM ušla u modernizaciju komorskog sistema, tako da će Privredna komora služiti kao servis svojim članovima i svim privrednicima na Kosovu i Metohiji. Po osnovu Dnevnog reda, utvrđenog za sednicu, izabrani su predsednik i zamenik predsednika Odbora Udruženja za metalsku industriju Privredne komore Kosova i Metohije, kao i članovi Skupštine Odbora. Za predsednika Odbora jednoglasno je izabran gospodin Prvica Jevremović iz Leška, "Lola Fot", a za zamenika gospodin Žarko Simić ispred "Površinskih kopova". Za člana Skupštine Odbora Udruženja za metalsku industriju Privredne komore Kosova i Metohije, izabran je gospodin Jovan Dimkić, generalni direktor "RMHK Trepča".
 

11:49 22.09.2017

Održana VΙΙ sednica UO PK KiM

     Sedma sednica UO PK KiM održana je 05. jula 2017. godine, u prostorijama PK KiM, u Kosovskoj Mitrovici. Na sednici je verifikovan Zapisnik sa VI sednice Upravnog odbora Privredne komore Kosova i Metohije i usvojena Odluka o izboru članova Skupštine Privredne komore Kosova i Metohije. Predložena je i lista članova predviđenih za novi saziv Skupštine PK KiM, čije održavanje je predloženo za septembar mesec tekuće godine.

09:48 07.07.2017

U Kosovskoj Mitrovici održana I sednica Odbora Udruženja za poljoprivredu Privredne komore Kosova i Metohije

Prva, konstitutivna, sednica Odbora Udruženja za poljoprivredu Privredne komore Kosova i Metohije (PK KiM), održana je u petak, 16. juna 2017. godine u PK KiM, a sednicom je predsedavala Snežana Mrđinac, sekretar Udruženja za poljoprivredu PK KiM. Sastanku su prisustvovali:

10:25 21.06.2017

U Kosovskoj Mitrovici održana I sednica Odbora Udruženja za trgovinu i turizam Privredne komore Kosova i Metohije

Prva sednica Odbora Udruženja za trgovinu i turizam, Privredne komore Kosova i Metohije (PK KiM), održana je u petak, 2. juna 2017. godine u PK KiM, a sednicom je predsedavala Radmila Kostić, sekretar Udruženja za trgovinu i turizam PK KiM. Generalni sekretar PK KiM, Aleksandar Trajković, je naveo da su se stvorili uslovi za konstituisanje Udruženja za trgovinu i turizam, jer se radi o privrednim delatnostima koje su u ekspanziji na Kosovu i Metohiji. U cilju efikasnosti i poboljšanja poslovnih rezultata, Privredna komora Kosova i Metohije služi kao servis svojim članovima i trudiće se da pruži mnogo više u budućim aktivnostima.

10:24 07.06.2017

Elektronski sertifikat

Elektronski sertifikat

Članovi

Članovi

Bilten

Bilten

Kursna lista

Vremenska prognoza