Logo PKKiM

+381 28 422 985
+381 28 422 984
Краља Петра Првог, бр 200, Косовска Митровица, 38220, Србија

Пратите нас и на

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза

10:24 07.06.2017 | Privredna komora KiM


У Косовској Митровици одржана I седница Одбора Удружења за трговину и туризам Привредне коморе Косова и Метохије

Прва седница Одбора Удружења за трговину и туризам, Привредне коморе Косова и Метохије (ПК КиМ), одржана је у петак, 2. јуна 2017. године у ПК КиМ, а седницом је председавала Радмила Костић, секретар Удружења за трговину и туризам ПК КиМ. Генерални секретар ПК КиМ, Александар Трајковић, је навео да су се створили услови за конституисање Удружења за трговину и туризам, јер се ради о привредним делатностима које су у експанзији на Косову и Метохији. У циљу ефикасности и побољшања пословних резултата, Привредна комора Косова и Метохије служи као сервис својим члановима и трудиће се да пружи много више у будућим активностима.

По основу Дневног реда, утврђеног за седницу, изабрани су председник и заменик председника Одбора Удружења за трговину и туризам Привредне коморе Косова и Метохије, као и чланови Скупштине Одбора. За председника Одбора изабран је господин Бранислав Ристовић (''Катарина'' ОД, Звечан), а за заменика господин Бобан Петровић (''Туристичка организација Грачаница'', из Грачанице). За чланове Скупштине Одбора Удружења за трговину и туризам Привредне коморе Косова и Метохије, изабрани су господин Владан Радовановић (''Руј три'' ДОО, Косовска Митровица) и госпођа Далиборка Петровић (''Удружење винара и виноградара Ораховачког виногорја'', из Велике Хоче).

О обавезама и задужењима у Удружењу присутне је упознао генерални секретар ПК КиМ, Александар Трајковић, навевши да се чланарина од 1. јануара 2017. године уплаћује Привредној комори Србије, да се плаћање врши на месечном нивоу, а да чланарина зависи од пословног прихода категорисаних фирми. Стога ће Одбор Удружења имати могућност учествовања на пројектним конкурсима које расписује Влада Републике Србије.
 

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза