Logo PKKiM

+381 28 422 985
+381 28 422 984
Краља Петра Првог, бр 200, Косовска Митровица, 38220, Србија

Пратите нас и на

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза

11:48 01.08.2016


4. Сајам енергетике • 21 - 25. септембар 2016

Глобални дефицит енергије, значај потребе повећања свијести о рационалном кориштењу енергије, енергетска ефикасност, мјере уштеде енергије, енергетски ефикасна градја су чиниоци који дефинишу потребе савременог друштва. Водећи се овим захтјевима Јадрански сајам Будва организује четврти по реду међународни Сајам енергетике.


Сајам енергетике је прилика компанијам, државним и академским институцијама, стручним и професионалним удружењима и појединцима који своје активности обављају у областима истраживања, развоја, производње, преноса, дистрибуције и рационализације коришћења енергије да представе нове технологије и достигнућа.


Сајамска манифестација посебан акценат ставља на области енергетске ефикасности, алтернативних и обновљивих извора енергије, као и на пренос електричне енергије. Уз промоцију нових производа и технологија, сајамска платформа на квалитетан начин може истаћи предности и квалитет модерних рјешења у изградњи и опремању објеката.
Квалитету манифестације ће допринијети богат, садржајан и разноврстан програм, креиран у складу са актуелним привредним трендовима, а у сарадњи са државним и академским институцијама, стручним удружењима и појединцима из области енергетског сектора.
Очекујући Вашу пријаву, на располагању смо за Ваше идеје, сугестије и предлоге сарадње, са искреном жељом да Ваш наступ и пословни резултати буду што успјешнији.
Позивамо Вас да благовременим пријављивањем, искористите повољности попуста које су наведене у пријави – уговору.
За све сугестије и додатне информације, можете нас контактирати на телефоне:
+382 33 410 420, фаx: +382 410 132, или путем e-maila: energetika@jadranskisajam.co.me

С поштовањем,

Ђорђе Ђокић
Пројект менаџер
 

У Прилогу:

- Позивно писмо

- Пријава

Преузето са сајта: http://jadranskisajam.co.me/index.php/sajmovi/sajam-energetike.html

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза