Logo PKKiM

+381 28 422 985
+381 28 422 984
Краља Петра Првог, бр 200, Косовска Митровица, 38220, Србија

Пратите нас и на

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза

11:16 01.08.2016


38. Сајам грађевинарства • 21 - 23. септембар 2016.

Манифестација која се протеклих година успјешно развијала у складу са пословним потребама излагача и ове године представиће јавности нове производе и технологије, али и могућности за директно успостављање сарадње на свим нивоима у оквиру ове динамичне стратешке гране. На Сајму грађевинарства представиће се сегменти грађевинске индустрије и најуспјешнији представници из свих области грађевинске дјелатности: високоградње, нискоградње, инжењеринга и пројектовања изградње и одржавање објеката, материјала, окова и браварије, санитарне галантерије.

Као идеалан амбијент за пласирање иновација и савремених рјешења, сајам омогућава посјетиоцима и привредним субјектима сагледавање понуде и добијање прецизних података о квалитету изложених експоната.

Сајам грађевинарства у програмском дјелу окупља стручну јавност И  афирмише одрживи развој, подржава квалитетне пројекте и активности од значаја за ширу заједницу. Мјесто је сусрета струке и науке са доносиоцима пословних одлука, креаторима развојних политика, инвеститорима и представницима цивилног сектора.

Имајући у виду значајне инфраструктурне пројекте, модернизацију и увећање индустријских капацитета широм региона, у истом термину понуду ће приказати и излагачи специјализованих сајмова енергетике, воде и водоводних технологија.

Јадрански сајам ће, пружити подршку различитих категорија сајамских попуста. Позивамо Вас да благовремено пријавите учешће и искористите их у пуном обиму.

Желимо Вам успешан наступ и добре пословне резултате на 38. Сајму грађевинарства.

Тел: 00382 33 410 405, mail: marketing@jadranskisajam.co.me

С поштовањем,

Нада Мирјанић

Пројект менаџер

У Прилогу:

- Позивно писмо

- Пријава 

Преузето са сајта: http://jadranskisajam.co.me/index.php/sajmovi/sajam-gradevinarstva.html

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза