Logo PKKiM

+381 28 422 985
+381 28 422 984
Краља Петра Првог, бр 200, Косовска Митровица, 38220, Србија

Пратите нас и на

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза

13:14 05.10.2016


21. Пекарско-Млинарски дани у Новом Саду

“21. Пекарско-Млинарски дани“ одржаће се у Новом Саду – Први пекарско – млинарски сајам и конференција “21. Пекарско-Млинарски дани“ одржаће се у Новом Саду у Мастер центру Новосадског сајма у периоду од 6 до 8 октобра 2016. године. На Сајму и конференцији окупиће се најеминентнији стручњаци из пекарске и млинарске професије.

На овогодишњој конференцији дискутоваће се о најактуелнијим темама у овој бранши. Централна тема конференције је енергетска ефикасност у својству оптимизације трошкова производње али ће бити речи и о: новом Правилнику о квалитету жита, млинских и пекарских производа и тестенина; тржишту пшенице; економским аспектима и могућим правцима развоја пекарства и млинарства са посебним акцентом на мале произвођаче; конкурентности пекарске и млинарске бранше; технолошким решењима и својствима производа у млинарству и пекарству. На крају, закључак ће бити на увек актуелној теми: Какав хлеб заиста једемо?

Посетиоци ће на Сајму моћи да се упознају са пекарском и млинарском струком и опремом која се користи у овој области, где их очекује и демонстрација припреме и печења пекарских производа у мини пекарама на неколико штандова као и могућност дегустације. Такође, у току сајма биће организована и изложба пекарских производа ученика пекарске струке. Сајам ће за посетиоце бити отворен сва три дана од 10 до 19 часова, а цена улазнице износи 200 динара. Последењег дана сајма ревијално ће се представити најбољи пекари Србије, победници овогодишњег такмичења за најбољег пекара и младог пекара Србије Пекаријада. Током представљања, најбољи пекари месиће пред публиком и дегустираће се најбољи српски бурек, бухтла и хлеб.

„21.Пекарско –Млинарске дане“ и сајам отвориће Министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић. На актуелне теме из ове области одговор ће покушати да дају најеминентнији представници струке из Србије и иностранства, представници надлежних Министарства и Градске управе, представници произвођача и привреде, представници Привредних комора; агроекономски аналитичари; представници научно-истраживачких института; представници удружења произвођача и многи други.

Организатори овогодишње Конференције и Сајма пекарства и млинарства су: Млинпек завод Нови Сад, уз подршку Новосадског сајма.

На Сајму ће се представити и   “MC LABOR” д.о.о из Новог Београда који је основан 2005. године и од свог оснивања је оријентисан на трговину лабораторијском и процесном опремом која је намењена праћењу различитих параметара квалитета у бројним индустријским гранама, као и у научним установама.

Током тродневног сајма “21. Пекарско-млинарски дани” од 06.-08- Октобра ће бити омогућена ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПРЕМЕ “CHOPIN TECHNOLOGIES”

УПИТ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ ОПРЕМЕ  “CHOPIN TECHNOLOGIES”

Желели би да за нас уприличите следећу / следеће мини презентације током трајања тродневног великог сајма “21. Пекарско-млинарски дани” од 06.-08- Октобра:

☐   Комплетна реологија у једном тесту – уређај МИXОЛАБ 2

☐   Енергија и моћ упијања воде – АЛВЕОГРАФСКИ ТЕСТ

☐   Брза НИР(Т) метода одређивања садржаја протеина, влаге, глутена, пепела итд… – модели ИНФРАНЕО и ИНФРАНЕО ЈУНИОР

☐   Одређивање степена оштећења скробног зрна – SD MATIC

Контакт подаци корисника:

Име и презиме:                  

Функција:                           

Компанија:                       

Телефон:

Жељени датум/време:

Контакт за информације: Мина Митровић Јеремић

Директор

060 / 333 – 13 – 03

е-маил :  office@mclabor.co.rs

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза