Logo PKKiM

+381 28 422 985
+381 28 422 984
Краља Петра Првог, бр 200, Косовска Митровица, 38220, Србија

Пратите нас и на

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза

11:59 01.08.2016


19. САЈАМ АУТОМОБИЛА • 05 - 09. октобар 2016.

У препознатљивом термину и амбијенту, традиционална манифестација окупиће увознике и овлаштене продавце престижних брендова аутомобилске индустрије и пратећих грана.

Разлози који на убједљив начин препоручују учешће су пословни резултати које излагачи постижу из године у годину, могућност да се на ефектан начин представе предности понуде у односу на конкуренцију, све карактеристике модела у оквиру комплетне продајне гаме, обаве пробне вожње и практичне демонстрације. Присуство бројне публике, а посебно потенцијалних купаца и љубитеља аутомобила на мјесту најширег избора и најповољније куповине је још једно значајно обиљежје Сајма аутомобила у Будви.

У вријеме када купци пажљиво планирају куповину и детаљно пореде квалитет понуде и постпродајних услуга у односу на понуђене цијене, Сајам аутомобила је изванредна шанса да се у кратком року, кроз продајни напор и понуђене посебне сајамске услове куповине постигну и задрже успјешни дугорочни продајни ефекти.

Сајам аутомобила окупља моделе у оквиру разноврсних сегмената путничких, али и привредних возила, мотоцикала и мото опреме, возила и уређаја за специјалне намјене. Присуство банака, осигуравајућих кућа, индустрије пратеће опреме, аутодјелова, горива и мазива, сервисне опреме и услуга, алата и транспортних услуга ће кроз заокружену понуду сегмената моторних возила на једном мјесту креирати амбијент за успјешне продајне активности.

Сајам аутомобила у Будви је изванредна програмска платформа за промоције и стручне презентације технолошких, безбједносних, инфраструктурних иновација на пољу аутомото индустрије и саобраћаја. Оне су постале препознатљиви дио манифестације, једнако као и догађаји забавно-спортског карактера, и дизајниране су да пруже додатну подршку Вашим продајним напорима.

У увјерењу да је 19. Сајам аутомобила добра пословна инвестиција, Јадрански сајам уважавајући праксу дугорочног партнерства са излагачима и ове године за Вас припрема посебне подстицаје  и повољности. Позивамо Вас да их искористите и остварите запажену сајамску презентацију и пословни успјех.

 

За информације, сугестије и предлоге контактирајте нас на e-mail: fair@јjadranskisajam.co.me, телефон: +382 33 410 423 или фаx: +382 33 452 132.

У Прилогу:

- Позивно писмо

- Пријава

Преузето са сајта: http://jadranskisajam.co.me/index.php/sajmovi/sajam-automobila.html

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза