Logo PKKiM

+381 28 422 985
+381 28 422 984
Краља Петра Првог, бр 200, Косовска Митровица, 38220, Србија

Пратите нас и на

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза

12:06 01.08.2016


18. Сајам малих и средњих предузећа, пословних услуга и женског предузетништва • 27 - 29. октобар 2016.

Сајам малих и средњих предузећа, пословних услуга и женског предузетништва намијењен је промоцији привредних субјеката у области пословних услуга и инвестиција, малих и средњих предузећа и обухвата презентацију:  пословних банака, осигуравајућих друштава, инвестиционих фондова, образовних и државних институција, професионалних и струковних удружења, медија, локалних самоуправа, представника малог и средњег бизниса.

Ове манифестације представљу јединствену прилику да успоставите контакте, размијените искуства и уговорите пословне аранжмане. Сајамски наступ даје могућност да кроз медијски миx предузмете снажну акцију унапређења сопственог маркетинга и начините битне кораке у правцу адекватног позиционирања на трзишту.

Пратећи свјетске трендове, а са жељом да идемо у корак са развијеним друштвима, И ове године један од стубова сајамске платформ је женско предузетништво које добија све више простора И представља један од покретача развоја привреде у цјелини.

У сарадњи са партнерима креирамо Б2Б платформу која ће свим заинтересованим субјектима, током трајања сајма, омогућити ефикасно одржавање састанака. Јадрански сајам у сарадњи са излагачима, државним и академским институцијама, професионалним и стручним удружењима и свим заинтересованим субјектима организује садржајан програм манифестације, на актуелне теме из свијета пословних услуга и инвестиција, те малог и средњег бизниса, са стављањем акцента на женско предузетништво.

Очекујући Вашу пријаву на располагању смо за Ваше идеје, сугестије и предлоге сарадње, са искреном жељом да Ваш наступ и пословни резултати буду што успјешнији. Позивамо Вас да заједнички, у пословној атмосфери сајамске манифестације, прославимо пунољетство сајма, који је заједно са нама растао и који је одговорио на све привредне изазове у условима како експанзије тако и рецесије привреде.

 

За додатне информације можете нас контактирати на телефон:

+382 33 410 420, +382 33 410 410,  фаx: +382 33 452 032  или путем e-maila:оoffice@jadranskisajam.co.me

 

 

С поштовањем,

 

Ђорђе Ђокић

Пројект менаџер

Преузето са сајта: http://jadranskisajam.co.me/index.php/sajmovi/sajam-biznisa.html

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза