Logo PKKiM

+381 28 422 985
+381 28 422 984
Краља Петра Првог, бр 200, Косовска Митровица, 38220, Србија

Пратите нас и на

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза

11:30 01.08.2016


1. Сајам ВОДЕ – ВОДОВОДИ – САНИТАРНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ • 21 - 25. септембар 2016.

Принципи одрживог развоја, заштите животне средине, рационализације потрошње воде позиционирају ревитализацију постојећих и изградњу нових система за снабдијевање водом, третман и одвођење отпадних вода као један од инвестиционих приоритета земаља у развоју.

Сајамска платформа и компаративне предности које нуди ова сајамска манифестација представљају  прилику за унапређење бизниса и остварење добрих комерцијалних резултата. Као јединствена маркетиншка могућност и значајна комуникациона спона, Сајам ће Вамомогућитида освојите иучврстите позицију на тржиштуи да кроз медијски миx предузмете снажну акцију унапређења продаје на ревитализованом тржишту региона.

11. сајам ВОДА је прилика да се представе  компаније које послују у области производње  опреме за хидротехничке објекте: снабдијевање водом, каналисање, пречишћавање, заштита од поплава и ерозије, произвођачи опреме, уређаја, апарата и инструмената за контролу квалитета вода и отпадних вода; пројекти и инвестиције у области снабдијевања водом, одвођења и третмана отпадних вода; услуге комуналних и водоводних предузећа; научне и стручне организације, факултети и институти.

Понуду сајма заокружиће стручна савјетовања,презентације, округли столови, панел дискусије са   задатаком преносанових идеја и актуелних знања, али и отварања  могућности склапања пословних контаката.У оквиру предавања,излагачи и удружења ће  представити нове производе, трендове и анализе тржишта.

За детаљније информације, можете нас контактирати на тел. +382 33 410 407, +382 33 410 400, фаx. +382 33 452 132 или путем email-а: sme@jadranskisajam.co.me

С поштовањем,

 

Тамара Марковић

Пројект менаџер

У Прилогу:

- Позивно писмо

- Пријава

Преузето са сајта: http://jadranskisajam.co.me/index.php/sajmovi/sajam-vode.html

Електронски сертификат

Електронски сертификат

Чланови

Чланови

Билтен

Билтен

Курсна листа

Временска прогноза